SARASTUS

Kansallinen ja eurooppalainen, traditionalistinen ja radikaali verkkolehti

Kiukaan syksyn kirjat saatavilla

Kiuas Kustannuksen syksyn 2017 kirjat ovat ilmestyneet ilmoitetun aikataulun mukaisesti ja saatavilla Kiukaan verkkokaupasta. Syksyn ohjelma sisältää siis kaksi teosta, Olli Immosen kirjoituskokoelman Kansallinen kipinä ja Hege Storhaugin tietokirjan Islam – Yhdestoista vitsaus. Sarastuksessa on julkaistu aiemmin syksyllä katkelma Storhaugin kirjan neljännestä luvusta ja Immosen kirjaan sisältyvä alaluku ”Euroopan väestökatastrofi”.

Kirjojen tilaaminen onnistuu tällä hetkellä kätevimmin Kiukaan verkkokaupan kautta. Toimituksessa ei ole erillisiä postikuluja ja kirjat lähetetään nopealla aikataululla. Kirjat ovat olleet ennakkotilattavissa lokakuun alusta lähtien, ja ennakkotilauksen tehneiden kappaleet postitetaan ensimmäisenä. Tietoa myyntipaikoista, arvosteluista ja muusta voi seurata Kiukaan Facebook-sivuilla.

Arvostelu- ja muita lehdistökappaleita voi tilata laittamalla sähköpostia osoitteeseen sarastus@outlook.com.

Sarastus ja Kiuas toivottavat kaikille lukijoille mielenkiintoista kirjasyksyä.

Tietoja

This entry was posted on 17 lokakuun, 2017 by in Uncategorized and tagged , , , .
%d bloggaajaa tykkää tästä: