SARASTUS

Kansallinen ja eurooppalainen, traditionalistinen ja radikaali verkkolehti

Kiukaan kevään kirjat saatavilla

Kiuas Kustannuksen kevään 2018 kirjat ilmestyivät hiukan etuajassa aikataulusta, ja ovat nyt saatavilla Kiukaan verkkokaupasta. Kevään ohjelma sisältää Joseph de Maistren klassikkoteoksen Mietteitä Ranskasta ja Jarmo Teinilän romaanin Puhallintehdas. Lisäksi Kiukaan alamerkki Hexen Press julkaisee vielä huhtikuussa Timo Hännikäisen esseekokoelman Medusan kasvot.

Sarastuksessa julkaistiin lokakuussa Joseph de Maistren kirjan ensimmäinen luku ”Vallankumouksista”.  Ensimmäisen de Maistren suomennetun teoksen ilmestymisen kunniaksi Sarastus julkaisee kevään mittaan pienen de Maistre -kirjoitussarjan, joka sisältää sekä hänen suomennettuja lyhyempiä kirjoituksiaan että hänen ajatteluaan tarkastelevia kirjoituksia.

Viime viikolla ilmestyi Jarmo Teinilän laaja haastattelu, jossa kirjailija puhuu paitsi uudesta teoksestaan, myös kotimaisen kirjallisuuden nykytilasta, satiirista, uskottavuudesta, työväenluokan tulevaisuudennäkymistä ja paljon muusta.

Tänään, torstaina 1.2.2018, Kiuas täyttää kaksi vuotta. Lyhyen mutta intensiivisen historiansa aikana kustantamo on julkaissut 11 teosta ja alamerkki Hexen Press kolme. Olemme luoneet toimivan yhteistyöverkoston ja taloudellisesti kustantamo on vaurastunut koko ajan. Kiitämme kaikkia lukijoita yhä kasvavasta kiinnostuksesta.

Kaikkia Kiukaan kirjoja saa tilattua verkkokaupastamme. Lisäksi kannattaa katsastaa laaja divariosastomme, johon tulee lisää nimikkeitä viikoittain. Tilaukset toimitetaan ilman erillisiä postikuluja ja nopealla aikataululla.

Arvostelu- ja muita lehdistökappaleita voi tilata laittamalla sähköpostia osoitteeseen sarastus@outlook.com.

Tietoja

This entry was posted on 1 maaliskuun, 2018 by in Kulttuuri and tagged , , , , .
%d bloggaajaa tykkää tästä: