SARASTUS

Kansallinen ja eurooppalainen, traditionalistinen ja radikaali verkkolehti

Uudet kirkkotädit

church-ladyJIM GOAD   (suomentanut Siegfried Adlercreutz)

Teidän ’Jumalanne’ – teidän kyseenalaistamaton premissinne – on se naiivin lapsellinen ja täysin epätieteellinen ajatus siitä, että ihmiset ovat synnynnäisesti samanarvoisia.

Sosiaalisen oikeudenmukaisuuden soturit, riviin järjesty! Aion pitää teille saarnan.

Joskus 1980-luvulla – siis sinä esihistoriallisena aikana, jolloin monet teistä eivät vielä edes uiskennelleet isienne kivespusseissa – Dana Carvey esitti Saturday Night Livessa hahmoa nimeltä Kirkkotäti. Kyseessä oli nappiin mennyt parodia tiukkapipoisesta, hypermoralistisesta kristitystä naisesta, joka jatkuvasti läksytti ja halvensi kanssaihmisiä heidän syntiensä tähden.

En tykkää kristityistä yhtään sen enempää kuin tekään. Mutta tämä ei tarkoita, että olisin samaa pataa teidän kanssanne. Henkilönä, joka ei ole sen enempää kristitty, edistyksellinen kuin 2000-luvun kasvattikaan minulla nimittäin on jotakin, jota useimmilta teistä puuttuu: näkemystä. Te ja kristityt olette molemmat väärässä kaikessa, ja silti te molemmat tunnette pakottavaa tarvetta todistaa jatkuvasti ja julkisesti, miten väärässä te olettekaan.

Vaikka monet teistä avoimesti pilkkaavatkin kristinuskoa ja tuntevat itsensä sen vastakohdaksi, he eivät voisi olla enempää väärässä. Te olette uusia Kirkkotätejä.

Se pyhä sekulaarinen kirjoitus, jota seuraatte – kulttuurillinen edistyksellisyys, tasa-arvo, sosiaalinen oikeudenmukaisuus, tai miksi te sitä nykyään kutsuttekaan – on itse asiassa silkkaa kristillisyyttä, josta on poistettu Jumala. Teidän ”Jumalanne” – teidän kyseenalaistamaton premissinne – on se naiivin lapsellinen ja täysin epätieteellinen ajatus siitä, että ihmiset ovat synnynnäisesti samanarvoisia. Teidän moralisminne, tekopyhyytenne, noitavainonne ja perustelemattomat oletuksenne ovat täysin samat. Vaikka olette filosofisesti erilaisia, se ei tarkoita että olisitte sitä psykologisesti. Teidän omahyväinen laumamentaliteettinne ja yhteisönne verenhimoinen tarve leimata kaikki kerettiläiset ja polttaa heidät roviolla on täysin identtinen.

Aivan kuten kirkkotädeilläkin, teilläkin on syntinne – itsetyydytyksen, aviorikoksen ja harhaoppisuuden sijaan ne ovat rasismi, seksismi ja homofobia. Te ette ole seksuaalisesti ahdistuneita – te olette ideologisesti ahdistuneita. Te leikitte vieläkin pienillä enkeli- ja demonifiguureillanne, aivan kuten kristitytkin. Te vaihdatte hahmot toisinpäin, mutta käsikirjoituksenne on se sama, vanha ja väsynyt.

Aivan kuten entisaikojen kirkkotäditkin, te haukotte henkeänne kauhusta ja pidätte rienauksena sitä, että joku sattuu hairahtumaan Pyhästä Kirjoituksestanne. Te ette voi sietää sitä, että ihmiset, jotka ajattelevat eri tavalla kuin te, saavat olla olemassa. Niinpä saamme kuulla loputtomista yrityksistänne häväistä, vaientaa ja hankkia potkut töistä ja karkotuksen sivistyneestä yhteiskunnasta kaikille, jotka harhautuvat teidän opistanne. Teidän pyrkimyksenne kontrolloida, hiljentää ja karkottaa kaikki oppositio on uskonnollinen mielijohde, ei looginen.

Teidän ajattelunne on lauma-ajattelua, ja teidän kirkuvaa moralismianne on tuskin mahdollista erottaa fundamentalististen kristittyjen vastaavasta. Eikö käsivartenne väsy pitelemään sitä soihtua ylhäällä kaiken aikaa?

 

Sulkekaa tämä. Poistakaa tämä. Merkitkää tämä. Tämä saa minut tuntemaan oloni epämukavaksi. Antakaa sille ennakkovaroitus. Tämä on problemaattista. Miksi annat tälle paskalle julkaisualustan? Tämän paskan ei pitäisi olla olemassa. Tämän paskan kirjoittajan pitäisi kuolla. Minun tunteitani on loukattu. Tämä paska saa minut voimaan pahoin. Se on vastenmielistä. Minä itken. Antakaa minulle pilleri. Minä soitan kytille.

 

Samaan aikaan kun läksytätte minua siitä, että kuljen näkymätön etuoikeuksien selkäreppu selässäni, te kuljette näkymätön tekopyhyyden anaalitappi perseessänne. Te olette tunkeneet moraalisen suoraselkäisyyden tiukasti peräsuoleenne. Te asutatte kollektivistista maailmaa täynnä meemejä oksentavia zombeja, joille ”individualismista” näyttää tulleen kirosana.

Ja uskomattoman petollisella tavalla te leimaatte kaiken vastustuksen peloksi, sen sijaan että näkisitte sen vain erimielisyytenä. Tästä johtuu teidän kyltymätön halunne ”nimetä ja saattaa häpeään” uusi ”-fobia” joka viikko. On eri asia olla pitämättä jostakin kuin pelätä sitä, mutta tämä näyttää menevän yli teidän hurskaan ymmärryksenne.

”Oikeudenmukaisuus” on vain epärehellinen kiertoilmaus ”kostolle”. Teeskennellystä rakkaudestanne ja myötätunnostanne huolimatta teidän jokainen sananne ja tekonne paljastaa, että olette täynnä vihaa – epärehellistä vihaa. Minulle vihaaminen ei ole ongelma. Minä vihaan monia asioita. Minä rakastan vihata. Mutta tuo epärehellisyys saa minut toivomaan, että pystyisin oksentamaan teidän kaikkien päälle samaan aikaan.

Huolimatta siitä, että teeskentelette olevanne ”pienen ihmisen” puolella, media, hallitus ja koulutus-teollinen kompleksi ovat täysin tukenanne. Pystyn nimeään jokaikisen suustanne tulevan sanan alkuperän. Te ette taistele valtaa vastaan, te olette vallan käsikassaroita.

Tässä on ero minun ja teidän kaltaistenne välillä: te haluatte hirttää minut, minä en halua hengata teidän kanssanne. Näyttää kovasti siltä, että minun lähestymistapani on vähemmän vihamielinen ja huomattavasti vähemmän tunkeileva.

Mutta siinäpä te taas olette, määräilemässä siitä mikä on hauskaa, mikä satiiria, mikä hyväksyttävää ja mikä ei. Kuka helvetti kuoli ja jätti teidät Paavin paikalle?

Olette niin tiukkapipoisia, että kuulen päänne rutisevan. Helvetti soikoon, kuinka omahyväisiä ja tekopyhiä teistä pitää tulla ennen kuin suuri joukko meitä ei-niin-omahyväisiä alkaa puolustaa itseään ja antaa takaisin? Niin sanotut ”suvaitsemattomat” ovat olleet ihan liian suvaitsevaisia teidän loputonta kiukutteluanne kohtaan.

Te olette AINA loukkaantumassa. Te käytätte jokaikisen valveillaolohetkenne – ja mahdollisesti myös suurimman osan unielämästänne – loukkaantumiseen. Jeesus sentään, minä muistan ajan jolloin nuoret olivat VIIMEISINÄ loukkaantumassa, mutta nykyään te olette helpoiten loukkaantuvat ihmiset koko helvetin planeetalla. Ryhdistäytykää nyt, pikku-totalitaristit, tai saatte vastareaktiosta vaippaihottuman.

Jim Goad on yhdysvaltalainen kirjailija, joka tunnetaan kulttilehdestään ANSWER Me! ja kirjastaan The Redneck Manifesto. Tämä kirjoitus on julkaistu alunperin Internet-lehti Thought Catalogissa. Lisäksi Goad kirjoittaa myös muun muuassa Taki’s MagazineenGoadin omille kotisivuille pääsee tästä.

 

Tietoja

This entry was posted on 19 elokuun, 2014 by in Politiikka ja ideologia and tagged , , , .
%d bloggaajaa tykkää tästä: