SARASTUS

Kansallinen ja eurooppalainen, traditionalistinen ja radikaali verkkolehti

20 rappeutunutta ”kulttuuria”, jotka muodostavat aikamme dystopian

triggered

COREY SAVAGE   (suomentanut Hannu Koskela)

Tervetuloa turmeltuneeseen uuteen maailmaan. Unohda kirjat ja elokuvat, koska elät jo nyt dystopiassa. Käytä hetki tutustuaksesi seuraaviin edistyksellisiin kulttuureihin, jotka osoittavat, kuinka ihmeellisessä maailmassa nyt elämme.

misogyny1. Uhrikulttuuri

Uhrikulttuuri on kaiken muun tämänhetkisen yhteiskunnallisen mielenvikaisuuden äiti.

Mutta uhriudessa on myös etunsa. Uhripakkaukseen sisältyy huomiota, sympatiaa, egonvahvistusta, oikeus sensuroida muita, oikeus hyökätä ihmisten kimppuun ilman huolta rangaistuksesta, vapaus kritiikistä, taloudellista tukea hallitukselta ja myötämielisiltä ääliöiltä, statuksen nousua ynnä muita etuja. Ei ihme, että niin monet ryntäävät vaatimaan itselleen omaa uhristatusta, etteivät jäisi epäedulliseen asemaan.

Ja jos ihmettelet, miksi nämä ammattilaisuhrit ovat niin aggressiivisia, sinun täytyy ymmärtää että uhrin esittäminen on nollasummapeli, jossa voittaja on suurin häviäjä. Palkintoja on rajallinen määrä ja kilpailijoita aivan liian monta, jotta voisi pelata reilusti. Jokaisen uhriolympialaisiin osallistuvan täytyy työntää vastustajansa pois lavalta, ettei vain itse menetä valokeilaa.

2. Poliittisen korrektiuden kulttuuri

Elämme myrkyllisessä poliittisen korrektiuden kulttuurissa, jossa arkielämään ulottuu ennennäkemätön määrä kontrollikeinoja.

Samalla kun ihmisistä iljettävimmät saavat vapaasti kuljeksia alasti gay pride -paraateissa ja lutkamarsseissa, tiedemies Matt Tayloria kiusattiin kunnes hän pyysi kyynelehtien anteeksi ”seksististä” paitaansa, jonka hänen naispuolinen ystävänsä teki hänelle lahjaksi. Ja tämä on vain yksi esimerkki poliittisesti korrektista terrorismista, jota joudumme päivittäin sietämään.

Kaikkein pelottavinta on, ettei voi etukäteen tuntea sääntöjä ennen niiden rikkomista, koska poliittisen korrektiuden poliisi etsii alati silmä tarkkana uusia loukkaantumisen aiheita ja uusia keinoja tuhota elämäsi. Sinun tulee mukautua ja alistua pelon vallassa, sillä et voi tietää milloin ja mistä seuraava isku tulee.

3. “Raiskauskulttuurin” kulttuuri

Valheiden levittäminen ”raiskauskulttuurista” on elintärkeää feministeille ikuisen uhriuden narratiivinsa propagoimiseksi. Voit nähdä kuinka pakkomielteisesti he ylläpitävät tätä fantasiaa, kun he käyttävät enemmän aikaa ongelmasta nalkuttamiseen kuin ratkaisukeinojen löytämiseen. He jopa torpedoivat poliisin kampanjoita raiskausten ehkäisemiseksi.

safe-space4. Hypersensitiivisyyskulttuuri

Infantilisoituneessa yhteiskunnassamme lähes kaikki on loukkaavaa ja ”triggeröivää”. Sellaista voi olla mikä tahansa Halloween -puvuista, pappien kaavuista, Trumpia kannattavista liidulla raapustetuista viesteistä ja eriävistä mielipiteistä aina sanaan “järkyttyä” saakka.

On yllättävää, että sosiaalista oikeudenmukaisuutta vinkuvat vellihousut ylipäätään saavat kerättyä riittävästi rohkeutta huutaakseen muille päin naamaa, vaikka he itse älähtävät heti kun aplodit tuntuvat liian ”triggeröiviltä”.

5. Häpeämättömyyden kulttuuri

Kuvittele olevasi ylipainoinen nainen vailla kykyä itsekuriin. Miten toimit:

A) Päätät syödä terveellisesti ja kuntoilla

vai

B) Vaadit kaikkia hyväksymään sinut sellaisena kuin olet ja syytät heitä lihavien häpäisemisestä jos he kakovat kuvotuksesta katsoessaan ihrakerroksiasi.

A” vaatii vaivannäköä, joten…

6. Vastuun kiistämisen kulttuuri

Nykyään jokainen on täydellinen eikä mikään ole koskaan heidän vikansa.

Ei ole minun vikani, että olen lihava se johtuu geeneistäni.”

Tunnen itseni lutkaksi harrastettuani kännissä seksiä miehen kanssa. Se ei ole minun vikani, minut on siis raiskattu.”

En ole naisten mielestä viehättävä, koska [lisää oma tekosyysi tähän].”

Elämäni on surkeaa ja se kaikki johtuu [valitse lempisyntipukkisi: patriarkaatti, valtiokoneisto, pahat valkoiset miehet, feministit, syrjintä, Obama, jne.].”

deviancy7. Seksuaalisen poikkeavuuden kulttuuri

Sodoma ja Gomorra olivat lasten leikkiä verrattuna tämän päivänä seksuaaliseen rappioon. Nyt kun homoseksuaalisuus on normalisoitu ja myös transseksuaalisuus menossa valtavirtaan, ovi on potkaistu apposen auki seuraaville seksuaalisen rappion muodoille. Lähiaikoina on odotettavissa furryja, eläimiinsekaantumista, pedofiliaa ja muuta biologiaa uhmaavaa seksuaalista poikkeavuutta.

8. “Voimaantumisen” kulttuuri

Voimaantuminen” on koodisana kaikille luusereille, joiden täytyy epätoivoisesti kompensoida epävarmuuksiaan. Totuus on, että nämä iilimadot kykenevät ”voimaantumaan” vain polkemalla muita alas samalla kun itse imevät yhteiskunnan sympatiaa ja resursseja.

so-sorry9. Sortajasyyllisyyskulttuuri

Kun uhrit alkavat sortaa ”sortajiaan”, nynnyt heidän keskuudessaan murtuvat ja alkavat tuntea syyllisyyttä koko olemassaolostaan.

10. “Olen kuvottava, joten vedän kaikki muut omalle tasolleni” -kulttuuri

Silloin kun feministit eivät osaa kehittää itseään (eli aina), he alkavat myrkyttää kaikkia ja kaikkea ympärillään. Tämän voi huomata varsinkin hutsuista, joiden on aivan pakko käännyttää kaikki kunnolliset naiset humalaisiksi huoriksi. Käy Jezebelin kaltaisilla feministisivustoilla ja huomaat, kuinka avoimesti he opettavat naisia turmelemaan itseään.

11. Yksilöllisten lumihiutaleiden kulttuuri

Jokainen on yhtä uniikki ja erikoinen kuin kaikki muutkin, ja meidän täytyy kunnioittaa heidän yksilöllisyyttään riippumatta siitä, kuinka typeriä ja vastenmielisiä he ovat. Jos sinulla ei ole mitään todellisia maininnan arvoisia saavutuksia, sinun itse itsessäsi näkemäsi ainutlaatuisuus riittää.

12. “Voit olla mitä vain haluat” -kulttuuri

Jos vielä olet tarpeeksi naiivi uskomaan, että mies / poika ja nainen / tyttö ovat ainoat sukupuoli-identiteetit, olet säästynyt paljolta. Ällistyisit tiedosta, että nykyään on vähintään tusinan verran erityyppisiä sukupuoli-identiteettejä (sekosin laskuissa trans-mikävaan jälkeen) muiden tekaistujen lepakoitatapulissa-identiteettien ohella. Maailmamme on seonnut lopullisesti henkisesti sairaiden yksilöiden keksiessä uusia tapoja identifioida itsensä vain nähdäkseen, kuinka alas he voivat vajota.

coloring-book13. Infantilisoitunut kulttuuri

Paitsi yliopistojen itkupillit, myös aikuiset ovat tulleet lapsiksi jälleen. Tämän sorttinen rappio – kuten muutkin listaamani asiat – näyttää olevan vallalla vain suurkaupungeissa, minkä vuoksi kieltäydyn enää asumasta sellaisessa.

14. Moninaisuutta moninaisuuden vuoksi -kulttuuri

Kaikki, jokainen ja joka paikka täytyy nyt pakottaa rikastaa moninaisuuteen, joka on voimamme (mitä se sitten tarkoittaakin) — kaikki paitsi tietenkin poliittiset mielipiteemme.

15. Viranomaisille valittamisen kulttuuri

Haluatko tienata helppoa rahaa? Rupea ammattiuhriksi ja kerjää itsellesi joukkorahoitusta.

Pilkkaako joku sinua Twitterissä? Vikise seksismistä ja hanki hänelle potkut työpaikastaan.

Haluatko kostaa ex-rakastajallesi? Syytä raiskauksesta ja hanki hänelle potkut koulusta tai pidätys ilman vähäisintäkään todistusaineistoa. Vaikka häntä ei todettaisikaan syylliseksi, hänen elämänsä menee silti pilalle.

16. Holhousvaltiokulttuuri

Aikamme ammattivalittajat valittavat, että heidän täytyy osoittaa ruikutuksensa aina hallitukselle saakka saadakseen hakemaansa hemmottelua. Heidän mielestään Isonveljen pitäisi muuttaa koko yhteiskunta jättimäiseksi ”turvalliseksi tilaksi” ja lelliä heitä ilmaislahjoilla hautaan asti.

17. Refleksiivisen vihamielisyyden kulttuuri

Kun identiteettipolitiikka lähtee lapasesta, ihmiset kehittävät refleksinomaisia reaktioita vihollisina pitämiään kohtaan:

Valkoinen mies? ”Mielipiteesi ovat arvottomia, cis-saasta. Mene ja tapa itsesi.”

Ihonväri on sävyä ruskeampi kuin Ivory-saippua? “Saastainen muslimikebab, odotapa kun tuhoamme sinut.”

Etkö ole innoissasi siitä kun monikultturismia ja panseksuaalisuutta tungetaan kurkustasi alas? ”Tietämätön natsipaska! Sinun tapaistesi suvaitsemattomien peräreikien täytyy hävitä maailmasta!

Etkö pala innosta laittaa jokaista Pinochetia vasemmistolaisempaa kaasukammioon? ”Vedän sinua turpaan sinä kulttuurimarxilainen saasta! Rauhoitu? Älä yritä sensuroida minua sinä vasemmistolainen hintti!”

thats-racist18. “-istien” kulttuuri

Henkilö A: “Voi, sinä olet vain _____-isti, joten mielipiteesi eivät päde.”

Henkilö B: “Naama kiinni, _____-isti! Olet vain harhainen.”

19. Poliittisesti mielisairaaksi leimaamisen kulttuuri

Paitsi että potilaat johtavat mielisairaalaa, he myös diagnosoivat SINUT mielisairaaksi.

Etkö pidä homomuslimeista? Koska olen lääkäri ja minulla on tohtorin tutkinto sosiaalisesta oikeudenmukaisuudesta, aion diagnosoida sinulle homofobian ja islamofobian. Hoidan sinua häpäisemällä kunnes pidät suusi kiinni.”

20. Kuohitsemiskulttuuri

Kun feministit, hallitus ja koko kulttuuri jankuttavat naisten voimaannuttamista miesten kustannuksella, tulos on ilmiselvä: kaiken ikäisten miesten systemaattinen kuohitseminen. Miehet alkavat puhua kuin naiset, yhä useammasta miehestä tulee homoseksuaali ja yhä useampi heistä vaihtaa sukupuolta. Kun nynnyn on liian vaikea olla mies, hänen on paljon helpompi vain hypätä laivasta.

boomTuomio

En näe mitään realistista toivoa rauhanomaisesta paluusta patriarkaaliseen (tai edes normaaliin) sosiaaliseen järjestykseen — en, vaikka Trumpista tulisi elinikäinen diktaattori. Nykyisen kulttuurisen rappion kääntämiseen ympäri ei riitä vähempi kuin väkivaltainen kumous. Yhteiskuntamme on syöksykierteessä, eikä se voi palaa poroksi riittävän nopeasti.

Corey Savage on yhdysvaltalainen kirjoittaja. Artikkeli on alkujaan ilmestynyt Return of Kings -verkkojulkaisussa.

 

%d bloggaajaa tykkää tästä: