SARASTUS

Kansallinen ja eurooppalainen, traditionalistinen ja radikaali verkkolehti

Pyhä Kuolema 6.12.2016 – Järjestäjänä Sarastus

pyha-2

Pyhän Kuoleman itsenäisyyspäivän konsertti, joka uhkasi peruuntua kokonaan HOK-Elannon kieltäydyttyä tarjoamasta keikkapaikkaa, järjestetään sittenkin. Sarastus tarjoutui konsertin järjestäjäksi ja julkaisimme eilen Facebook-sivuillamme seuraavan tiedotteen:

”Kuten tähän mennessä kaikki luultavasti jo tietävät, neofolk-trubaduuri Pyhä Kuolema joutui perumaan itsenäisyyspäivän keikkansa Mannerheimintien William K. -ravintolassa, kun ensin ravintolan haltija eli HOK-Elanto ja sitten tapahtuman järjestäjä eli Suomalaisuuden liitto vetäytyivät hankkeesta.

On erittäin tärkeää, ettei tämän kaltaisen mielipidevainon ja uhkailun edessä antauduta, sillä se sairastuttaisi entisestään jo muutenkin nopeasti kriisiytyvää yhteiskuntaamme. On ymmärrettävä, ettei verkossa vellovan roskajoukon vaatimuksiin taipumalla ole mahdollista saavuttaa mitään muuta kuin uusia, entistäkin mielivaltaisempia ja kohtuuttomampia vaatimuksia.

Tästä syystä Sarastus jatkaa keikan järjestämistä yhdessä Pyhän Kuoleman kanssa. Koska vallitseva yhteiskunnallinen tilanne on mitä on, korvaava keikkapaikka jääköön toistaiseksi salaisuudeksi. Päivä on siis sama kuin ennenkin, eli 6.12., kellonaika on aikaistunut klo 15:een.

Ilmoitamme uuden keikkapaikan lähempänä H-hetkeä. Jos haluat tietää sen jo nyt, se onnistuu tekemällä nämä kaksi asiaa: 1. lähettämällä Sarastukseen sähköpostia tai fb-yksityisviestiä, 2. olemalla luotettava henkilö.

Keikalta on myös saatavilla hiljattain painosta tulleita Sarastus-paitoja (katso linkki alta). Samoin Kiuas-kustantamon kirjoja saataneen jonkin verran paikalle. Suosittelemme vahvasti niin paitojen kuin kirjojenkin kanssa tekemään ennakkovarauksen, yllä mainittuja kanavia pitkin!”

Tervetuloa mukaan kaikki musiikin ja Suomen ystävät!

pyha-1

Tietoja

This entry was posted on 2 joulukuun, 2016 by in Kulttuuri and tagged , , , .
%d bloggaajaa tykkää tästä: