SARASTUS

Kansallinen ja eurooppalainen, traditionalistinen ja radikaali verkkolehti

Kirjauutisia

sarastusSarastuksen lukijat ovat usein kysyneet, onko lehden parhaita kirjoituksia joskus ilmestymässä kirjan kansien välissä. Nyt näihin tiedusteluihin on tullut selkeä ja kouriintuntuva vastaus: ensimmäinen Sarastus-kirja on ilmestynyt.

Timo Hännikäisen toimittama 329-sivuinen, kovakantinen teos on laadukas läpileikkaus Sarastuksen kolmelta ensimmäiseltä ilmestymisvuodelta. Pääpaino on pitkissä esseemuotoisissa kirjoituksissa, jotka ylipäätään toimivat parhaiten painetussa muodossa. Mukana on 25 artikkelia 12 kirjoittajalta. Teokseen ovat kirjoittaneet Jukka Aakula, Jarno Alander, Timo Hännikäinen, Mika Keränen, Rami Leskinen, Kai Murros, Alarik Notis, Jarkko Pesonen, Veli Pesonen, Markku Siira, Matti Simola ja Markku Stenholm. Teos sopii joululahjaksi kaikille niille, jotka ovat kiinnostuneet 2000-luvun Suomen aatemaailmasta.

Samalla toimintansa aloittaa filosofiseen ja yhteiskunnalliseen kirjallisuuteen erikoistunut kustannusosakeyhtiö Kiuas. Kiukaan internetsivut ovat vielä tekeillä, mutta kustantamo tiedottaa tarkemmin itsestään Sarastuksen sivuilla myöhemmin, joten pysykää kuulolla. Siihen saakka Sarastus 1 -kirjaa voi tilata laittamalla sähköpostia toimituksen osoitteeseen sarastus@outlook.com. Kirjan hinta on 25 eur, joka sisältää postituskulut. Laita tilaukseen mukaan osoitteesi, lasku lähetetään myöhemmin sähköpostitse. Myös arvostelu- ja pressikappaleet voi tilata toimituksen osoitteesta.

Toimitus toivottaa kaikille hyvää joulunodotusta ja innostavia lukuhetkiä.

Tietoja

This entry was posted on 11 joulukuun, 2015 by in Muuta and tagged , .
%d bloggaajaa tykkää tästä: