SARASTUS

Kansallinen ja eurooppalainen, traditionalistinen ja radikaali verkkolehti

Kun helvetin perussuomalaiset kaappaavat vallan Suomessa

ILMARI PÖYHÖNEN

(Kumarrus Robert Crumbin suuntaan)

Jumalauta siitä tulee hirveintä KOSKAAN. Sitä elettiin niin kauniisti haaleanvihreänlämpimässä lammikossa nämä vuodet, mutta odottakaa vain, kun helvetin perussuomalaiset kaappaavat vallan Suomessa!

Alkaa täysin erilainen aika heti vappuaatosta alkaen!

Koko eduskuntatalo täyttyy vitun idiooteista sikafarmareista, joilla on Tokmannin flanellipaidat ja isältä saadut pilkkihaalarit päällä. Joka ainut niistä urpoista vaan kävelee televisiokamerasta toiseen ja ölisee Pahkasiasta 1980-luvulla lukemiaan rasistivitsejä ja ne kaikki näytetään KANSAINVÄLISISSÄ UUTISISSA VITTU TEKSTITETTYINÄ. Tarja Halonen mestataan näiden hullujen toimesta, vittu MIETI! Sitten, kun ne ovat rauhoittuneet alkuinnostuksestaan, ne käyvät kuuntelemaan, kun Hugo Bossin pukuihin ahdetut valtakunnanjohtaja Jussi Halla-aho ja maahanmuuttoministeri Olli Immonen pitävät vuorotellen kahden tunnin mittaisia umpirasistisia vihapuheita kaikkia Suomen vähemmistöjä vastaan!

Suomi eroaa tuokokuun puolessavälissä Euroopan unionista ja rahaliitosta ja muita maita HÄVETTÄÄ olla samassa mantereessa kiinni tämän vitun junttihuurulan kanssa! Markka otetaan takaisin käyttöön ja se joudutaan devalvoimaan välittömästi, koska se on SAATANAN ARVOTON kasa PASKAA!

Poikkeuslaki, pikakäännytyslaki, rotupuhtauslaki, yksikielisyyslaki, raiskauslaki ja egyptiläisisoäitien eutanasialaki astuvat voimaan samaan aikaan. Perusnuorten ja Suomen Sisun kesäleireillä koulutetut HULLUT VITUN NATSIHULLUT lähtevät joka ainoassa valtakunnan kaupungissa ja kylässä kaduille valvomaan uutta lakia ja KURIA!

Jokainen täysmaitoa tummempi mutakuono raahataan ulos asunnostaan keskellä yötä ja riisutaan alastomaksi! Sen jälkeen niille annetaan vaihtoehdot: ulos maasta tai HELVETTI UUNIIN ELÄVÄNÄ.

Sitten, kun kaikki vitun nekrut on LAHDATTU tai heitetty VITTUUN Suomesta, kaikki mannet ja suomenruotsalaiset kirjataan ALI-IHMISREKISTERIIN, jota on suunniteltu Suomen Sisun sisäpiireissä jatkosodasta lähtien! Suomenruotsalaisille annetaan viikko aikaa vaihtaa nimensä Mäntyläksi tai Huhtalaksi tai joksikin oikeaksi SUOMALAISEKSI nimeksi, muuten ne jäävät siihen rekisteriin eivätkä ne saa ikinä tehdä kuin ORJATYÖTÄ VANKILEIREILLÄ! Ruotsin kieli lyödään ikuiseen pannaan ja sen puhumisesta rangaistaan REPIMÄLLÄ KIELI TONGEILLA IRTI ja sen kirjoittajilta murretaan SORMET hakkaamalla niitä TIIKKIPUISILLA KEPEILLÄ!

Mustalaiset siivotaan katukuvasta ja roudataan vitun ankeissa veneissä saatana Ahvenanmaalle, joka on tässä vaiheessa tyhjätty rypälepommeilla kaikista vitun hurreista ja elämästä muutenkin. Koko saari aidataan ja sitten ne jätetään sinne vittu KUOLEMAAN NÄLKÄÄN.

Kun perussuomalaiset kaappaavat vallan, kaikki homot joutuvat tähtäimen alle. Vitun hinttarit ja lesbot ja kuolaavat transusiat saavat jokainen tuntea nahoissaan sen saatanan kaduilla rellestämisen ja perspanopimperonliplatuksen! Ensiksi ne kerätään niistä helvetin diskoluolistaan ja niiden jokaisen silmämuniin suihkutetaan vittu PAKOLLA kyynelkaasua MONTA TUNTIA PUTKEEN. Sen jälkeen ne saavat valita perseeseen sullotun hohtavan kuuman rautaputken ja virtsaputkeen ujutettujen chilikastikkeessa uitettujen takiaispallojen väliltä.

Samalla, kun tuomiot pannaan täytäntöön Tuomiokirkon edessä, homoseksuaalisuus, transseksuaalisuus ja KAIKENLAINEN ÄLLÖTTÄVÄ SAASTAINEN SEKSITOIMINTA julistetaan yksipuolisella kansan enemmistön suostumuksella VAARALLISEKSI MIELENHÄIRIÖKSI, jonka harjoittaja tuomitaan muitta mutkitta KASTROITAVAKSI sekä elinikäiseen vankeuteen JUMALANPILKASTA.

Tofu, seesaminsiemenet ja reilun kaupan kahvi ynnä muu saatanan vihervasemmiston suosima paska kielletään koko maasta. Kauppojen hyllyt notkuvat pelkkiä läskisoosin ainesosia, nötköttiä ja Gotler-makkaraa PELKÄSTÄÄN. Kun perussuomalaiset kaappaavat vallan, koulujen kasvisruokapäivä heitetään HORNAAN PALAMAAN ja se KIELLETÄÄN KUOLEMANTUOMION UHALLA! Kasvissyöntiä promotoivat tahot vaiennetaan Suomen Sisun toimesta ja vegaanit ja muut hullut pakotetaan orjatyöhön TEURASTAMOIHIN! Koulun ruokaloiden viikottaiset tarjoilut kopioidaan sanasta sanaan Puolustusvoimien ruokalistasta ja torstaisesta hernekeittopäivästä tulee AIVAN VITUN TÄRKEÄ JUTTU.

Ai niin, sivarit, odottakaas vain! Siinä vaiheessa, kun perussuomalaiset kaappaavat vallan Suomessa, joka ikinen miespuolinen henkilö käy 18-vuotiaana varusmiespalveluksen. Intti kestää AINA KAKSI VUOTTA ja se käytetään PELKÄSTÄÄN KOVILLA AMPUMISEEN, SUOSSA RYÖMIMISEEN JA ENTISTEN SIVAREIDEN SEIVÄSTÄMISEEN ELÄVÄLTÄ! Mannerheim-linja kaivetaan uudestaan auki ja JOKAINEN mies asuu siinä railossa vähintään kuusi kuukautta kovat piipussa ILMAN RUOKAA. Täysi-ikäiset naiset valmennetaan leipomaan saatanan kuivia JÄLKIUUNILEIPIÄ ja puskemaan vitun KERSOJA ULOS PILLUSTA!

Heti, kun 100% miesväestöstä on käynyt armeijan, vallataan jatkosodassa menetetyt alueet takaisin. Vanhan ajan kenraalit teloitetaan ja armeijan ylin päällystö korvataan vielä elossa olevilla sotaveteraaneilla, joille annetaan IKUISESTI KESTÄVÄ 8000 EURON KUUKAUSIPALKKA. Sitten ne pakottavat suomalaiset miehet rintamalle tappamaan aivan VITUSTI RYSSIÄ! Suur-Suomi-aate herätetään aika VITUN äkäisesti henkiin ja koko valtio PAKOTETAAN tukemaan sitä!

Eikä tarvitse odottaa neljän vuoden päästä pidettäviä uusia vaaleja, kun Perussuomalaisten kansallissosialistinen idioottilauma KIELTÄÄ äänestämisen KOKONAAN. Kaikki protestimarssit ja niiden Facebook-tykkäämiset kielletään maanpetturuussyytteen ja kuolemantuomion uhalla!

Lopuksi KAIKKI syntyvät SUOMALAISET VALKOISET lapset liitetään AUTOMAATTISESTI Perussuomalaisten nuortenjärjestöön ja JOKAINEN suomalainen on velvollinen LIITTYMÄÄN PUOLUEESEEN HETI. Suomi muuttuu kansainvälisesti täysin eristetyksi kelomökin nurkassa paremmuuttaan kiljuvaksi NATSIEN VALTIOKSI, jossa joka ainoa kansalaisoikeus perutaan IKUISIKSI AJOIKSI.

Näin tulee käymään, ja se on aivan saatanan varma, kun helvetin perussuomalaiset kaappaavat vallan Suomessa!

Ilmari Pöyhönen on pääkaupunkiseudulla vaikuttava kansanmuusikko ja voimistelija, jonka postiosoite on ollut jo pitkään pohjoishelsinkiläinen ravintola Tapulin Mestari.

Tietoja

This entry was posted on 15 huhtikuun, 2019 by in Politiikka ja ideologia and tagged , , , , .
%d bloggaajaa tykkää tästä: