SARASTUS

Kansallinen ja eurooppalainen, traditionalistinen ja radikaali verkkolehti

Awakening – Kohti kansallista heräämistä (kutsu seminaariin)

Sarastus ja Monokulttuuri FM järjestävät yhteistyössä kansainvälisen konferenssin nimeltä Awakening – Kohti kansallista heräämistä. Tilaisuus järjestetään sunnuntaina 8.4. Helsingissä, ja se kokoaa yhteen kansallismielisen kentän keskeisiä nimiä Suomesta, Virosta, Yhdysvalloista ja Britanniasta. Puhujina ovat:

Jared Taylor, kirjailija ja American Renaissance -verkkolehden päätoimittaja

Greg Johnson, Counter Currents Publishing -kustantamon johtaja

Millennial Woes, videoblogisti Skotlannista

Ruuben Kaalep, Viron Konservatiivisen kansanpuolueen nuorisojärjestön, Sinisen herätyksen, perusta ja johtaja. (Ruuben Kaalepin haastattelu Sarastuksessa 2.5.2016) 

Timo Hännikäinen, kirjailija, Sarastuksen päätoimittaja ja Kiuas Kustannuksen kustannustoimittaja

Marko Hamilo, tiedetoimittaja ja yksi Oikea Media -verkkojulkaisun perustajista

Seminaari on ensimmäinen laatuaan Suomessa, ja toivomme sen kokoavan Suomen kaikki kansallismieliset tahot saman katon alle tapaamaan toisiaan, verkostoitumaan, ideoimaan ja viihtymään. Monokulttuuri FM lähettää livetallenteen tapahtumasta, joten sitä pääsee seuraamaan myöhemmin myös verkosta. Tapahtuman puheenvuorot julkaistaan myös jälkikäteen Sarastuksessa. Sarastuksen Jarkko Pesonen on mukana tuoreimmassa Monokulttuurin lähetyksessä, jossa keskustellaan tapahtumasta tarkemmin.

Tilaisuuteen voi ilmoittautua laittamalla sähköpostia osoitteeseen awakeningfinland@protonmail.com. Osoitteesta voi myös tiedustella lisätietoja. Järjestäjät pidättävät oikeuden valita osallistujiksi pääsevät, jotta mahdolliset häiriköt ja myyrät saadaan karsittua. Tapahtumapaikka ilmoitetaan osallistujille ennen tilaisuutta. Tilaa on runsaasti, ja lippujen hinnat ovat seuraavat:

Lippu 20 €

Lippu ja lounas 45 €

Narikka 2,5 €

Tilaisuuden pukeutumisohjeeksi on annettu ”smart casual”, josta suomenkielisen Wikipedian määritelmä kuuluu: ”Koodilla ei ole selkeää yhtenäistä etikettiä, mutta se on joka tapauksessa juhlavampi kuin pelkkä casual. Yleensä kauluspaita, pikkutakki, nahkakengät ja yhdistelmään sopivat housut ovat hyvä valinta.”

Sarastus toivottaa kaikki tervetulleiksi!

 

%d bloggaajaa tykkää tästä: