SARASTUS

Kansallinen ja eurooppalainen, traditionalistinen ja radikaali verkkolehti

Ensimmäinen vuosi takana

anniversary 1Sunnuntaina 15.9. tuli kuluneeksi tasan vuosi Sarastuksen verkkosivujen avaamisesta. Sinä aikana olemme julkaisseet yhteensä 110 artikkelia. Lukijakunta on kasvanut tasaisesti, kirjoitusten näkökulmat ovat olleet monipuolisia ja Sarastus on huomioitu niin perinteisessä kuin sosiaalisessa mediassa. Ennen kaikkea olemme löytäneet linjan, jolla on hyvä jatkaa. Ristiriitaisiakin reaktioita on herännyt, mikä on hyvä asia, sillä Sarastuksessa on sallittua olla poliittisesti epäkorrekti: emme irtisanoudu, selittele tai pyydä anteeksi. Sen sijaan  Kiitämme kaikkia lukijoita ja kirjoittajia kuluneesta ensimmäisestä vuodesta ja toivotamme uudet tervetulleiksi. Tulevaisuudessa Sarastuksen materiaalin parhaimmistoa tulee mahdollisesti saataville myös painetussa muodossa, pysykää kuulolla.

Sarastuksen toimitus

Tietoja

This entry was posted on 16 syyskuun, 2013 by in Muuta.
%d bloggaajaa tykkää tästä: