SARASTUS

Kansallinen ja eurooppalainen, traditionalistinen ja radikaali verkkolehti

Hyvää itsenäisyyspäivää!

talvisota-160109SARASTUKSEN TOIMITUS

”Kaatuneet ovat siirtyneet osittaisesta todellisuudesta kokonaiseen, aikaan sidotusta Suomesta ikuiseen Suomeen. He elävät korkeiden henkien kanssa salaisessa valtakunnassa, josta tunteemme, tekomme ja ajatuksemme kumpuavat. Siellä he ovat enemmän elossa kuin mikään tämän maailman ilmiö. He elävät keskuudessamme. Antamalla ehdottoman mitan ihmisen kyvyille he jättävät perinnöksi uuden omantunnon ja vastuun pysyvän kiintopisteen. Mikään aikamme ilmiö ei ole tervetulleempi, kuin että suomalainen nuoriso alkaa pitää rintamasotilaiden symbolista kuvaa esikuvanaan. Nuo ympärillämme olevat, jotka löytävät suuruuden sivilisaation kiillotettujen pintojen takaa, saavat myyttisen mitan häilyväisten kuvien keskeltä.”

-Mukaelma Ernst Jüngerin kirjoituksesta ”Die Totale Mobilmachung”. (alkuperäinen suomennos Tere Vadén ja Antti Salminen, Niin & Näin 2/2012)

Musiikkia:

Aseveikko

Vilppulan urhojen muistolle

Jääkärimarssi

On Pohjolan hangissa meill’ isänmaa

Maamme

Tietoja

This entry was posted on 6 joulukuun, 2012 by in Historia, Muuta.
%d bloggaajaa tykkää tästä: