SARASTUS

Kansallinen ja eurooppalainen, traditionalistinen ja radikaali verkkolehti

Sarastuksen pinssejä saatavana

Kuva

Sarastuksen epävirallisesta leijonalogosta on tehty erä pinssejä. Tilatessasi pinssin ilmoitathan osoitteen, johon haluat sen toimitettavan. Vastauksessa saat maksutiedot ja kun maksu on ilmestynyt tilille, pinssi lähtee postiin.

Hätäisiä huomautettakoon sillä, että mikäli tilauksen jälkeen ei heti kuulu mitään, niin ei kannata huolestua. Pinsseistä vastaavalla henkilöllä on siviilielämä ja palkkatyö hoidettavanaan ja kaikki tehdään vapaa-ajalla ja ilman rahallista voiton tavoittelua halusta tukea asiaa. Joten vastausta ei välttämättä kuulu heti, mutta kaikkiin tilauksiin vastataan niin kauan kunnes kaikki pinssit on loppuunmyyty.

Tällainen kiinnitettynä puvuntakin kaulukseen kehtaa mennä vaikkapa kulttuuriravintolaan juomaan punaviiniä ja puhumaan Evolasta.

Tietoja

This entry was posted on 12 kesäkuun, 2013 by in Uncategorized.
%d bloggaajaa tykkää tästä: